Апартаментът се намира в нова жилищна сграда в гр.Пловдив. Проекта третира само дневната, която е с много неправилна геометрия в план. Не се прави преустройство. Изискването на клиента е интериорният дизайн да е решен в черно и бяло.

Концепцията на проекта е да се използва по-светлата зона на помещението за разполагане на меката мебел, където семейството ще прекарва повече време. Чрез моделиране на тавана е постигнато зониране на тясното и дълго пространство. Гланцовия черен опънат таван, разположен по-високо от белите фигури дава усещане за по-голяма височина и динамика.

Корпусните мебели са решени повече като част от обема на помещението отколкото като отделни, свободностоящи елементи. Така се постига обединяване на иначе прекалено разчупеното пространство

За омекотяване на студеното черно-бяло усещане и създаване на повече уют в мебелите е използван и тъмен фурнир, а изкуственото осветлетние е решено с топла светлина. Каменните кухненски плотове също са в топло бежево.







Leave a reply


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *





Next
Afreddo Пловдив
Previous
TINA




More Portfolios