Интериорния проект за тази къща е разработен с концепцията за лукс, функционалност и индивидуалност във всяко едно помещение. Всички елемента на интериора са уникални, индивидуално проектирани, като са използвани предимно камък, MDF с естествен фурнир, MDF боя гланц и опънат таван. Осветителното тяло, преминаващо през 3 нива в стълбището също е специално проектирано за това място.

В дневната мебелите са решени изцяло затворени и наподобяващи облицована с ламперия стена. Кухнята се затваря изцяло посредством специален механизъм. Основното изкуствено осветление е чрез транслуцентен опънат таван, разделен на зони. Функционалните зони са подчертани и с настилката, комбинация от камък „дайно“ и „емперадор“.

Детската стая с пързалката по нищо не отстъпва на останалите помещения в къщата. Разработена е като импровизирана детска площадка за игра с приобщени функции на обитаване. Убедени сме че точно такава среда стимулира нестандартното мислене и индивидуалното личностно развитие на детето.Leave a reply


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next
Лукс
Previous
Екстравагантна и топла
More Portfolios